• +36 33 507 670
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megrendelés menete

Látogatóink az oldalra érkezve a menürendszerből vagy a kezdőlap adta lehetőségekből kiválaszthatják a számukra érdekes termékkategariákat.

megrendeles menete 1

A kategóriákon belül böngészhetnek a termékek között, ahol egyből választhatnak a termék típúsaiból is, amiket egyszerűen a kosárba tehetnek.

megrendeles menete 2

Amennyiben a látogató bővebb információt szeretne megtudni az adott termékről, annak képére vagy címére kattintva megtekintheti a termék részletes leírását.

Ha további kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, akkor az erre kialakított üzenetküldővel elküldheti részünkre a nyitott kérdéseket.

megrendeles menete 3

Amennyiben a látogató kiválasztotta a számára érdekes termékeket, a Kosár oldalán ellenőrizheti a megrendelése részleteit.

megrendeles menete 4

A Kosár oldalon a vissza térő látogatók bejelentkezhetnek fiókjukba.

megrendeles menete 5

Az Új látogatók pedig létrehozhatják vásárlói fiókjukat. 

megrendeles menete 6

A vásárlói fiók létrehozásához meg kell adni a fiók adatokat és a számlázáshoz szükséges adatokat. A regisztrációt követően vissza mehetünk a Kosár oldalra.

megrendeles menete 7

Regisztráció / Bejelentkezést követően a Kosár oldalon láthatjuk a megrendelésünk összeítését. Ha van kuponkódunk (pl. hírlevél feliratkozás, akciós kampány), akkor a megrendelt térelek alatti mezőben érvényesíthető.

megrendeles menete 8

Ha a kosár tartalma véglegesítésre kerül, meg kell adni a vásárlásra vonatkozó szállítási módot. Ha azt látja, hogy "Még nincs kiválasztott szállítási mód", akkor a lenti listából válasszon egyett a lehetőségek közül.

megrendeles menete 9

Ha sikeresen kiválasztotta a szállítási mód, akkor annak részletei és díja megjelenik a megfelelő mezőkben.

megrendeles menete 10

 Ezt követően ugyanígy kell tenni a fizetési mód megadásánál.

megrendeles menete 11

 A Szállítási és Fizetési módok megadása után láthatjuk a regisztrációnál megadott számlázási adatainkat. Ha a szállítás címe ettől eltér, akkor van lehetőség a számlázási címtől eltérő szállítási cím megadására.

megrendeles menete 12

A címadatok ellenőrzése/ rögzítése után egy szövegmezőben megadhatók megjegyzések, kérések. Majd el kell fogadni az Általános Szerződési- és Adatkezelési feltételeket. Opcionálisan a hírlveleünkre is fel lehet iratkozni.  

megrendeles menete 13

Ha elfogadásra került az ÁSZF és Adetkezelési tájékoztató, akkor az Indulás a Pénztárhoz gomb megváltozik "Megrendelés véglegesítés - Elküldés >>>" -re. 

megrendeles menete 14

A gomb megnyomását követően a megrendelés leadásra kerül résszünkre, melyet az oldal kiír, és e-mail visszaigazolást küld. 

megrendeles menete 15

A "Megrendelés megtekintése" gombra kattintva a megrendelés részlek jelennek meg, és a korábbi megrendelések listái is megtekinthetők. A megrendelések listájáról bővebben ITT olvashat.

Amennyiben a negrendelés leadása előtt a "Bankkártyával most" fizetési lehetőség kerül kiválasztásra, úgy a megrendelés leadását követően a rendszerünk átirányítja a felhasználót a Barion biztonságos fizetési oldalára.

megrendeles menete 16

Ebben az esetben a bankkártya adatok megadásával azonnal kifizetheti a felhasználó a megrendelését, majd ezt követően visszaírányítjuk a felhasználót a visszaigazoló oldalunkra.

A termékek átvételét, szállítását illetően további információkat ITT talál.


© 2022 Piszkei Öko Kft. | Minden jog fenntartva!