• +36 33 507 670
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégünkről

Bio gabonából készült kenyerek, péktermékek és sütemények gyártásával és értékesítésével foglalkozunk.

Küldetésünk

Biopékségünk 1992-ban kezdte el Lábatlanon a teljesőrlésű BIO gabonákból készült kenyerek és sütemények készítését, mintegy úttörőként az egészséges és tiszta élelmiszerek piacán.

Célunk az egészségtámogató táplálkozási kultúra és ökológiai szemléleltmód terjesztése.

Az országban fellelhető legjobb minőségű – a Biokontroll Hungária Kht. által szigorúan ellenőrzött – vegyszermentes gabonákat és magvakat használjuk fel termékeink készítéséhez, hogy kiemelkedő bel tartalmú pékárúkkal örvendeztessük meg vásárlóinkat. 

Nem csak pékség, BIO Malom!

Magyarország első BIO Malma

Pékségünk különlegessége hogy saját biomalmunkban közvetlenül sütés előtt őröljük a gabonát, így az maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket.

Biotermékeinket kizárólag tej és tojás felhasználása nélkül készítjük, így tej-, illetve tojás allergiások és vegetáriánusok is fogyaszthatják finomságainkat.

Gluténmentes is? Igen!

Gluténmentes termékek gyártása

A megnövekedett igényekre válaszolva 2016-ra megépítettük gluténmentes üzemünket, így a gluténérzékenyek számára is tudunk készíteni egészséges termékeket bio alapanyagok felhasználásával.

Munkánkat és elhivatottságainkat rengeteg elismeréssel és díjjal jutalmazták az évek során, amikre nagyon büszkék vagyunk, kérjük tekintse meg őket!

Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő kenyeret, függetlenül attól, hogy milyen diétát folytat. Candidásoknaknak, gluténérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, paleolit diétát folytatóknak sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen tudunk nekik is egészséges és finom alternatívát kínálni, hogy segítsünk megkönnyíteni a diétával járó nehézségeket.

Nézze meg termékkínálatunkat, válassza a tisztaság finom ízét!
© 2022 Piszkei Öko Kft. | Minden jog fenntartva!